Tor­tel­li­ni met to­maat en pijn­boom­pit­ten

(148)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 148

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Tortellini in 15-20 min. beetgaar koken in gezouten water, afgieten en warm houden in klein laagje aanhangend water. Knoflook pellen en fijnsnijden. Olijfolie verhitten in hapjespan, knoflook erin fruiten, Italiaanse roerbakmix na 2 min. toevoegen. 6-7 min. roerbakken en dan tomaatblokjes toevoegen. Saus iets bakken. Witte bonen erdoor scheppen en mee verwarmen. Peterselie fijnsnijden en samen met tortellini door groentesaus scheppen. Pijnboompitten in droge koekenpan al omscheppend 2 min. bakken en over gerecht strooien. Pasta over 4 diepe borden verdelen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 580 kcal
  • eiwit 22 g
  • koolhydraten 76 g
  • vet 21 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 46-47

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.