Stro­ga­noff­scho­tel met groen­ten en no­ten­rijst

(56)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 56

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rode uien pellen en in ringen snijden. Bosui in ringetjes snijden. Paprika's in reepjes snijden. Kastanjechampignons halveren. Peterselie fijnsnijden. Intussen rijst koken volgens aanwijzingen op verpakking. Olie in hapjespan verhitten en hierin ui 2 min. bakken. Champignons toevoegen en 2 min. meebakken. Quorn en paprika toevoegen en 3 min. meebakken. 350 ml koud water en inhoud van zakje Stroganoffmix toevoegen en gerecht onder af en toe roeren aan de kook brengen en vervolgens ca. 5 min. zachtjes laten stoven. Bosui erdoor scheppen. Rijst over 4 borden verdelen. Stroganoff ernaast scheppen. Met peterselie bestrooien.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 550 kcal
  • eiwit 21 g
  • koolhydraten 53 g
  • vet 28 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 46-47

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.