Ge­gril­de bief­stuk met pe­per-knof­loo­k­rub

(60)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
4 60

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok
  • grillpan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Amandelen in droge koekenpan goudgeel roosteren. In kom peper mengen met 2 el olie en knoflook erboven uitpersen. Biefstukken hiermee rondom bestrijken. Broccoli in ruim kokend water met zout 3 min. voorkoken. In vergiet laten uitlekken. In wok rest van olie verhitten en hierin aardappelpartjes ca. 4 min. bakken. Broccoli toevoegen en nog 3 min. meebakken. Zout en peper naar smaak toevoegen. Intussen grillpan verhitten en biefstukjes ca. 5 min. grillen. Halverwege keren. Biefstukken elk op bord leggen. Aardappel-broccolimengsel ernaast scheppen. Met amandel bestrooien.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 475 kcal
  • eiwit 39 g
  • koolhydraten 44 g
  • vet 16 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 46-47

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.