Prei­stamp­pot met ge­hakt­bal­len

(146)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 146

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereid de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de boter in een hapjespan en stoof de prei in 6 min. beetgaar. Voeg de zilveruitjes toe. Halveer de gehaktballen en snijd de helften in plakken. Voeg het gehakt aan de prei toe en warm nog 3 min. mee. Schep daarna de puree erbij en meng door elkaar. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de preistampot over 4 borden.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 505 kcal
  • eiwit 19 g
  • koolhydraten 37 g
  • vet 31 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 48-49

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.