Pof­fer­tjes met ka­neel­sui­ker en anijs­bo­ter

  • nagerecht
  • 4 personen
  • 390 kcal voedingswaarden
    • 40 min. bereiden
    • 1 uur wachten
(32)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands nagerecht 4 personen
3 32

Ingrediënten

Keukenspullen
  • poffertjespan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Maak het beslag volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit een deel van de boter in de poffertjespan en bak de poffertjes tot de bovenkant bijna droog is. Keer ze met een vork en bak ook de onderkant goudbruin. Leg de poffertjes dakpansgewijs op een warm bord en houd warm onder aluminiumfolie of in een warme oven (100 °C). Bak op dezelfde manier nog drie porties poffertjes. Roer de gestampte muisjes door de rest van de boter. Meng de suiker met de kaneel. Strooi de kaneelsuiker over de poffertjes en leg op elke portie een flinke lepel anijsboter. Serveer direct.

Tip:

Hebt u geen poffertjespan? Gebruik kant-en-klare poffertjes.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 390 kcal
  • eiwit 7 g
  • koolhydraten 38 g
  • vet 23 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.