Ri­sot­to met spruit­jes

(91)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 1 personen
3 91

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Fruit de helft van de ui en 1/2 teen knoflook in een pan met dikke bodem in 1 el olie. Roer de champignons erdoor en daarna de risottorijst. Schenk de vermouth erbij en vervolgens scheut voor scheut de bouillon. Voeg de volgende scheut pas toe als de vorige is opgenomen.
  2. Kook ondertussen de spruitjes in 3 min. beetgaar en giet ze af. Verhit 1 el olie in een wok en roerbak de spruitjes met de rest van de ui en de knoflook, de gedroogde tomaat en de olijven. Serveer de spruitjes met de risotto. Lekker met geraspte parmezaanse kaas.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 600 kcal
  • eiwit 11 g
  • koolhydraten 76 g
  • vet 27 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.