Ko­kos­maal­tijd­soep met vis en noe­dels

(82)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 82

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Vis laten ontdooien en in stukjes verdelen. Wortel schillen en met dunschiller in plakjes schaven. Noedels bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. In wok olie verhitten en hierin wortel en roerbakgroente ca. 2 min. roerbakken. Curry-pasta toevoegen en 1 min. meebakken. 1 1/4 liter heet water, bouillontabletten, vis en kokosmelk toevoegen en aan de kook brengen. Kokossoep ca. 3 min. zachtjes laten koken. Koriander fijnsnijden. In 4 diepe borden gedeelte noedels leggen en soep erover lepelen. Bestrooien met koriander. Serveren met rest noedels, soep en koriander.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 600 kcal
  • eiwit 30 g
  • koolhydraten 53 g
  • vet 30 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 44-45

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.