Ve­ge­ta­ri­sche chi­li met tor­til­la's

(70)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mexicaans hoofdgerecht 4 personen
3 70

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verwarm de oven voor op 200 °C. Verhit de olie in een hapjespan en bak de tofu 2 min. Voeg de tomaten, cajunkruiden en wokgroente toe en laat 10 min. zachtjes pruttelen. Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de avocado overlangs, verwijder de pit en schep het vruchtvlees uit de schil. Snijd in blokjes. Giet de chili in 4 diepe borden en garneer elk bord met 1 el crème fraîche en avocadoblokjes. Serveer met de tortilla’s.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 725 kcal
  • eiwit 27 g
  • koolhydraten 78 g
  • vet 34 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 44-45

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.