Ge­gril­de ti­la­pia­fi­let met to­ma­ten­sal­sa

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 615 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 20 min. wachten
(28)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 28

Ingrediënten

Keukenspullen
  • grillpan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Visfilets ontdooien. Oven voorverwarmen op 200 °C. 2 el olie verhitten in pan of wok en prei 2-3 min. fruiten. Boursin Cuisine losroeren met melk. Ovenschaal bedekken met aardappelschijfjes en prei en overgieten met Boursinmengsel. Geraspte kaas erover verdelen en 20 min. in oven zetten. Kühne slices laten uitlekken. Cherrytomaten en Kühne slices kleinsnijden tot grove salsa. Peterselie wassen, fijnsnijden en mengen door salsa. Olijfolie toevoegen (1 el apart houden) en salsa op smaak brengen met zout en peper. Tilapiafilets bestrijken met overgebleven olie, bestrooien met zout en peper en ca. 3 min. per kant grillen in voorverwarmde grillpan. Gegrilde vis serveren met salsa en aardappel-preigratin.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 615 kcal
  • eiwit 36 g
  • koolhydraten 39 g
  • vet 35 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 42-43

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.