Flens­jes ge­vuld met ver­wen­fruit en ka­nee­lijs

(47)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 4 personen
4 47

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bloem, ei en 100 ml melk in beslagkom met garde glad-kloppen. Rest van melk toevoegen en goed kloppen. 1/2 el braadboter verhitten in koekenpan en dun flensje bakken. Flensje tussen twee borden warm houden en nog 3 keer herhalen. Intussen Verwenfruit in steelpannetje verwarmen. Flensjes twee keer dubbelklappen en beleggen met Verwenfruit en bol kaneelijs. Bestrooien met poedersuiker.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 335 kcal
  • eiwit 8 g
  • koolhydraten 49 g
  • vet 12 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 42-43

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.