Ge­pa­neer­de fi­lets met pa­pri­ka-zi­geu­ner­saus

(11)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
2 11

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snijbonen in pan met water en snuf zout in 15-20 min. gaarkoken. Intussen paprika's schoonmaken en in kleine blokjes snijden. Zigeunersaus bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Paprikablokjes toevoegen. Geheel met deksel op pan ca. 15 min. laten pruttelen. Kookaardappelen bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Braadboter verhitten in koekenpan en filets rondom bruinbakken. Paprika-zigeunersaus over filets en aardappelen gieten en snijbonen erbij serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 400 kcal
  • eiwit 18 g
  • koolhydraten 53 g
  • vet 13 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 42-43

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.