Cho­co­la­de­pe­ren

  • nagerecht
  • 4 personen
  • 330 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 1 uur wachten
(65)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 4 personen
4 65

Ingrediënten

Keukenspullen
  • bakpapier

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Breng een grote pan met water aan de kook waarin een kleinere pan hangt. Smelt de chocolade in de kleinere pan (au bain-marie). Neem de pan van het vuur en roer de chocolade glad. Schil de peren, laat het steeltje aan de vrucht. Leg een vel bakpapier op een bord. Haal de peren een voor een door de chocolade in de pan, zodat ze rondom met een dunne laag bedekt zijn. Zet de peren op het bord, bestrooi ze met een klein beetje oploskoffie en laat ze in een uur hard worden. Zet op 4 borden een peer en schep er een bol roomijs bij. Lekker met een glaasje café mocca met slagroom.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 330 kcal
  • eiwit 5 g
  • koolhydraten 38 g
  • vet 18 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.