Cho­co­la­de si­naas­ap­pel­taartjes

(36)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 16 stuks
3 36

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Cakemix mengen met boter, eieren en melk volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak de cake goudbruin in een vierkante ovenschaal of een bakblik van 20x20 cm. Snijd de cake in 16 vierkanten en snijd ze overdwars door.
  2. Smelt de chocolade met de slagroom samen in de magnetron (1 of 2 x 30 seconden op vol vermogen). Roer om tot het een gladde massa is. Snijd de sinaasappelpartjes tussen de vliezen uit. Strijk een laag sinaasappelmarmelade tussen twee stukken cake. Bestrijk het geheel met de gesmolten chocolade, garneer met de sinaasappel en de marmelade.
Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 150 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 25 g
  • vet 4 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.