Fruit­taartjes

(27)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands nagerecht 16 stuks
3 27

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Cakemix mengen met boter, eieren en melk volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak de cake goudbruin in een vierkante ovenschaal of een bakblik van 20x20 cm. Snijd de cake in 16 vierkanten en snijd ze overdwars door.
  2. Meng de jam met de mascarpone en strijk een flinke laag tussen en op de cake. Bestrooi de taartjes met fruit, chocoladedecoratie en poedersuiker.
Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 135 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 26 g
  • vet 2 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.