Chi­ne­se roer­bak­noe­dels

(29)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
chinees hoofdgerecht 4 personen
2 29

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereid de eiermie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de noedels na 2 min. met een vork los. Giet ze af en laat ze uitlekken. Verhit een wok, voeg 2 el olie toe en bak de runderreepjes al omscheppend 4 minuten. Schep het vlees uit de pan. Schenk nog 2 el olie in de wok en bak de courgette in 2-3 min. al omscheppend knapperig gaar. Schep de runderreepjes met de noedels door de courgette. Meng het gemberpoeder met de sojasaus en schep dit door de noedels. Breng het gerecht op smaak met peper en verdeel het over 4 kommen. Geef er de pittige rauwkost bij.

Tip:

U kunt de rauwkost zo eten of als salade aanmaken met een yoghurtdressing.

Tip:

Vegetarische tip: Vervang de runderreepjes door tofureepjes.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 670 kcal
  • eiwit 27 g
  • koolhydraten 57 g
  • vet 26 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.