Ti­la­pia in exo­ti­sche saus

(20)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
4 20

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Sperziebonen bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Knoflook pellen en fijnsnijden. Koriander fijnsnijden. Mihoen koken volgens aanwijzingen op verpakking. Afgieten en afspoelen onder koud water. Tilapia met saus in steelpan opwarmen. Olie verhitten en hierin knoflook fruiten. Sperziebonen toevoegen en 1 min. roerbakken. Kokosmelk, mihoen en zout en peper toevoegen en goed doorwarmen. Mihoen over 4 borden verdelen. Tilapia erop leggen en saus erover verdelen. Bestrooien met koriander.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 550 kcal
  • eiwit 20 g
  • koolhydraten 68 g
  • vet 22 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 40-41

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.