Room­ijs­cou­pe met ba­naan en slag­room

(30)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 4 personen
4 30

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • 4 ijscoupes

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Klop de slagroom met de suiker stijf. Pel de bananen, snijd in schuine plakken en verdeel de helft over de ijscoupes.
  2. Schep in elke coupe een bol ijs. Verdeel de rest van de banaan erover en schep de slagroom erop. Schenk in elke coupe 1 el diksap en serveer direct.
video

Slag­room klop­pen

Instructievideo - 01:31 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 320 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 39 g
  • vet 17 g
    waarvan verzadigd 0 g
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 40-41

Roomijscoupe met banaan en slagroom

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Room­ijs­cou­pe met ba­naan en slag­room

1
1
  • 125 ml slagroom
  • 1 el suiker
  • 3 bananen

Klop de slagroom met de suiker stijf. Pel de bananen, snijd in schuine plakken en verdeel de helft over de ijscoupes.

2
2
  • 4 bolletjes vanilleroomijs
  • 4 el diksap appel-exotisch

Schep in elke coupe een bol ijs. Verdeel de rest van de banaan erover en schep de slagroom erop. Schenk in elke coupe 1 el diksap en serveer direct.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.