Ge­vul­de bo­nen­soep

(49)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 49

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verwarm de zonnebloemolie in een soeppan, fruit de ui op middelhoog vuur totdat hij glazig ziet. Schenk er 500 ml water bij en voeg de kippenbouillonblokjes hieraan toe. Breng de bouillon met de tomatenblokjes aan de kook. Schep de kidneybonen en de kip erbij, laat de soep nog 15 minuten zachtjes doorkoken. Breng de soep op smaak met zout en peper.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 290 kcal
  • eiwit 32 g
  • koolhydraten 24 g
  • vet 7 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.