War­me fruit­sa­la­de

(45)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 4 personen
3 45

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Appels schillen en in partjes snijden. 1 dl water, citroensap en 1 el Canderel aan de kook brengen. Appelpartjes toevoegen en circa 5 min. zachtjes laten koken tot appels zacht zijn. Bramen toevoegen en 2 min. meekoken. Fruitmengsel in kom gedeeltelijk laten afkoelen. Kwark met 1 el Canderel en kaneel mengen. Fruit met sap over 4 bordjes verdelen en kaneelkwark ernaast scheppen. Bestrooien met kaneelpoeder.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 95 kcal
  • eiwit 6 g
  • koolhydraten 17 g
  • vet 5 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 38-39

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.