Groen­te­scho­tel met worst­jes

(16)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 16

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ui pellen en fijnsnijden. 2 el olijfolie in hapjespan verhitten en hierin ui even fruiten. Aardappelpartjes toevoegen en in 8 min. bijna gaar bakken. Courgette, aubergine en paprika schoonmaken en in stukjes snijden. Knoflook pellen en fijnsnijden. Italiaanse kruiden snijden, harde stelen verwijderen. Groenten en kruiden aan pan toevoegen en ca. 10 min. roerbakken. Eventueel paar el water toevoegen. 2 el olijfolie in koekenpan verhitten en hierin worstjes bruinbakken. Uit pan halen, schuin in stukken snijden en door groenten scheppen. Direct serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 465 kcal
  • eiwit 17 g
  • koolhydraten 27 g
  • vet 32 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 38-39

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.