Ge­bak­ken ti­la­pia met ro­mi­ge aard­ap­pel­pu­ree

(25)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 25

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Selderie fijnsnijden. Knoflook pellen en in dunne plakjes snijden. Sperziebonen in ruim kokend water met zout 4 min. koken. Tuinerwten toevoegen en nog 2 min. meekoken. Kookvocht afgieten. Intussen olie in koekenpan verhitten en hierin knoflook in ca. 2 min. goudgeel en knapperig bakken. Knoflook uit pan scheppen en door groenten scheppen. Naar smaak peper en zout toevoegen. Intussen tilapiafilets in achtergebleven olie ca. 5 min. bakken. Halverwege keren. Naar smaak met citroenpeper en zout bestrooien. Intussen inhoud van pakje (=2 zakjes) aardappelpuree met 400 ml kokend water volgens aanwijzingen op verpakking bereiden. Crème fraîche en selderie door puree roeren. Tilapia, puree en groenten over 4 borden verdelen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 485 kcal
  • eiwit 32 g
  • koolhydraten 33 g
  • vet 25 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 38-39

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.