Te­riy­a­k­i­scho­tel met zeef­ruit

(30)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
japans hoofdgerecht 4 personen
3 30

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bloemkool schoonmaken en in roosjes verdelen. In water met zout in ca. 7 min. beetgaar koken en afspoelen onder koud water. Mihoen bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Olie in wok verhitten en zeevruchten fruiten. Vocht afgieten. Paprika in repen snijden en met bloemkool door zeevruchten scheppen. Wok essentials erover gieten en doorwarmen. Taugé vlak voor serveren door groenten scheppen. Mihoen over 4 borden verdelen, roerbakschotel erop scheppen en garneren met in ringetjes gesneden bosui.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 455 kcal
  • eiwit 25 g
  • koolhydraten 68 g
  • vet 9 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 36-37

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.