Aard­ap­pel-groen­te­cur­ry

(75)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 75

Ingrediënten

Keukenspullen
  • grillpan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Grote stukken aardappel in vieren snijden, overige halveren en in laagje water met 1 tl kerriepoeder en zout naar smaak in 10-12 min. gaarkoken. Afgieten. Linzen laten uitlekken. Ui inringen snijden. Olie in hapjespan verwarmen en ui ca. 2 min. bakken. Bleekselderij in plakjes snijden, toevoegen aan ui en 2 min. meebakken. In kom yoghurt en rest kerriepoeder roeren en in pan schenken, 5 min. zachtjes garen. Aardappelen en linzen toevoegen en goed doorwarmen. Naar smaak zout en peper toevoegen en met fijngesneden koriander bestrooien. Intussen naanbrood 1 min. aan elke kant knapperig grillen. Brood schuin halveren. Curry over 4 borden verdelen. Brood erbij serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 470 kcal
  • eiwit 17 g
  • koolhydraten 78 g
  • vet 10 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 36-37

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.