Wraps met ker­rie­gar­na­len

Dit voorgerecht doet het ook heel goed als hapje tijdens een borrelavond met vrienden.

(143)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
voorgerecht Dit voorgerecht doet het ook heel goed als hapje tijdens een borrelavond met vrienden. 8 personen
3 143

Ingrediënten

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verhit de olie in de wok. Snijd de ui in halve ringen. Voeg de garnalen, ui en de helft van de kerriepoeder toe en roerbak 3 min. Laat de garnalen en ui op een bord afkoelen.
  2. Verwijder de zaadlijsten van de paprika en snijd in dunne ringen. Meng de mayonaise met de kwark, rest van de kerriepoeder en de citroensap. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  3. Schil de mango en snijd in repen. Verdeel de garnalen, mango, paprika en sla over de tortilla's. Rol stevig op en snijd diagonaal doormidden. Wikkel de wraps in de servetten. Serveer de kerriesaus apart.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 215 kcal
  • eiwit 10 g
  • koolhydraten 19 g
  • vet 11 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 36-37

Wraps met kerriegarnalen

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Wraps met ker­rie­gar­na­len

1
1
  • 2 el zonnebloemolie
  • 1 rode ui
  • 300 g tijgergarnalen
  • 1½ tl kerriepoeder

Verhit de olie in de wok. Snijd de ui in halve ringen. Voeg de garnalen, ui en de kerriepoeder toe en roerbak 3 min. Laat de garnalen en ui op een bord afkoelen.

2
2
  • 2 puntpaprika's
  • 4 el mayonaise
  • 4 el magere kwark
  • 1½ tl kerriepoeder
  • 1 el citroensap

Verwijder de zaadlijsten van de paprika en snijd in dunne ringen. Meng de mayonaise met de kwark, rest van de kerriepoeder en de citroensap. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

3
3
  • 1 rijpe mango
  • 80 g rucola slamelange
  • 4 tortilla's

Schil de mango en snijd in repen. Verdeel de garnalen, mango, paprika en sla over de tortilla's. Rol stevig op en snijd diagonaal doormidden. Wikkel de wraps in de servetten. Serveer de kerriesaus apart.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.