Ge­vuld fi­let­lap­je met spi­na­zie

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 500 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 15 min. wachten
(12)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
2 12

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 180 °C. Tomaatjes in ovenschaal leggen en met 2 el olijfolie besprenkelen. Ovenschaal met tomaatjes in oven zetten en tegelijkertijd filetlapjes bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Tomaatjes ca. 3 min. langer in de oven laten. Rest olijfolie verhitten in koekenpan en krieltjes bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. In andere droge koekenpan pijnboompitten roosteren. Intussen grote pan met ruim water aan de kook brengen, vuur uitzetten en spinazie ca. 1 min. onderdompelen. Afgieten in vergiet. Prikkers van filetlapjes verwijderen en vlees in plakken snijden. Naar smaak zout en peper toevoegen aan spinazie en vlees erop leggen. Tomaatjes bestrooien met pijnboompitten. Krieltjes bestrooien met zout en beide serveren bij spinazie met filetlapjes.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 500 kcal
  • eiwit 24 g
  • koolhydraten 41 g
  • vet 27 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 34-35

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.