Lan­ge vin­gers met ci­troen en anijs­room

(38)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 4 personen
4 38

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

3 el citroensap met suiker en 1 dl water aan de kook brengen en in ca. 5 min. tot siroopdikte laten inkoken. Siroop tot lauw laten afkoelen. Nectarines schoonmaken, in blokjes snijden en besprenkelen met rest citroensap. Slagroom met gestampte muisjes stijfkloppen. Op 4 bordjes elk 2 lange vingers leggen en daarop kwartslag gedraaid nog 2 lange vingers. Besprenkelen met citroensiroop. 2/3 deel slagroom tussen lange vingers scheppen en nectarineblokjes erover verdelen. Met rest van slagroom garneren.

video

Steen­fruit snij­den

Instructievideo - 01:10 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 275 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 38 g
  • vet 12 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 34-35

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.