Ge­le rijst met kip en kom­kom­mer­sa­la­de

(21)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 21

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rijst koken volgens aanwijzingen op verpakking. Peterselie fijnsnijden en 2/3 deel door rijst scheppen. Helft van rode peper in ringetjes snijden en rest fijnsnijden. Komkommersalade laten uitlekken, grote plakken halveren en mengen met ringetjes rode peper en rest van peterselie. Olie in wok verhitten en hierin kipfilets 5 min. roerbakken. Kip uit pan scheppen en warmhouden. In achtergebleven olie rest van rode peper en groenten 3 min. roerbakken. Kip en woksaus toevoegen en nog 2 min. verwarmen. Zout en peper naar smaak toevoegen. Kip-groentemengsel over 4 borden verdelen en rijst ernaast scheppen. Komkommersalade erbij serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 475 kcal
  • eiwit 31 g
  • koolhydraten 67 g
  • vet 9 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 34-35

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.