Piz­za met cour­get­te en ro­de zalm

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 500 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 20 min. wachten
(46)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
4 46

Ingrediënten

Keukenspullen
  • bakplaat

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 200 °C. Courgettes met kaasschaaf in schuine plakken schaven. Paprika in repen snijden. Olijven halveren. Courgette, paprika, olijfolie en Italiaanse kruiden in kom mengen. Deeg uit kit op ingevette bakplaat leggen en uitspreiden. Saus uit kit erover verdelen. Courgettemengsel en olijven erover verdelen. Zout en peper naar smaak erover strooien. Pizza in midden van oven in 15-20 min. goudbruin en gaar bakken. Zalm afgieten en in stukjes verdelen. Pizza uit oven halen en zalm erover verdelen. Pizza in stukken verdelen en op 4 borden leggen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 500 kcal
  • eiwit 27 g
  • koolhydraten 56 g
  • vet 19 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 34-35

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.