Tor­tel­lo­ni met ham en knof­look­room

(120)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
4 120

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verhit de olie in een hapjespan en fruit hierin de ui goudbruin. Voeg de hamblokjes toe en bak even mee, pers de knoflook erboven uit en bak nog 30 seconden mee. Schenk de slagroom erbij, breng het geheel aan de kook en breng op smaak met (zout en) peper. Laat de saus op laag vuur 30 minuten sudderen, af en toe roeren. Kook intussen de tortelloni volgens aanwijzingen op de verpakking gaar. Serveer de tortelloni met de knoflookroom. Lekker met stokbrood, geraspte kaas en salade.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 785 kcal
  • eiwit 22 g
  • koolhydraten 24 g
  • vet 66 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.