To­ma­ten­soep met pan­gasi­us­fi­let

(175)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 175

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Breng de tomatenblokjes met het sap aan de kook met 500 ml water, het bouillontablet, de paprika, de pasta en de knoflook. Draai het vuur laag en voeg de pangasiusfilet toe. Verwarm de soep zachtjes circa 8 minuten, tot de vis net gaar is. Schep de soep in 4 kommen, schep er een lepel pesto in en bestrooi met peterselie naar smaak. Lekker met ciabattabrood.

Tip:

U krijgt mooie, gelijkmatige blokjes als u de vis snijdt terwijl hij nog lichtbevroren is. Een erg scherp mes is dan wel nodig.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 505 kcal
  • eiwit 32 g
  • koolhydraten 68 g
  • vet 12 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.