Ryb­nik (Rus­si­sche vis­pas­tei) van Alexei

  • hoofdgerecht
  • 6 personen
  • 420 kcal voedingswaarden
    • 40 min. bereiden
    • 45 min. wachten
(38)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 6 personen
3 38

Ingrediënten

Keukenspullen
  • keukenmachine
  • cakevorm lengte ca. 24 cm

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook 2 eieren in 7 minuten hard, spoel ze onder koud water, pel ze en prak ze fijn.
  2. Week het brood in de bouillon. Bak de uien bruin in 1 el boter en neem uit de pan. Bak in 1 el boter de peen 4 min., neem uit de pan en bak in de laatste el boter de paddenstoelen bruin. Meng alles door elkaar en voeg zout en peper naar smaak toe.
  3. Verwarm de oven voor op 200 °C. Knijp het brood uit. Pureer de rauwe visfilet in de keukenmachine met het brood en 3 eieren, breng op smaak met zout en peper.
  4. Leg de helft van het vismengsel op de bodem van de ingevette cakevorm, verdeel het paddenstoelenmengsel erover, houd de randen vrij. Bedek het met de rest van het vismengsel. Druk het geheel goed aan. Bak de vispastei in 45 min. gaar en laat daarna afkoelen. Snijd in plakken van 2 cm.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 420 kcal
  • eiwit 44 g
  • koolhydraten 28 g
  • vet 15 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.