Ga­do­ga­do met kip­spa­re­ribs

(21)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 21

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Eieren in ca. 10 min. hard koken. In braadpan met dikke bodem olie verhitten en kipspareribs op matig vuur in ca. 20 min. gaarbakken. Mie bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Intussen satésaus bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Kool grof snijden en wassen. Kool en taugé maximaal 1 min. koken en afgieten. Mie, groenten, eieren en kipspareribs over borden verdelen. Satésaus erover gieten en serveren met kroepoek.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 740 kcal
  • eiwit 30 g
  • koolhydraten 81 g
  • vet 33 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 32-33

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.