Chic­ken tik­ka ma­sa­la

(55)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
indiaas hoofdgerecht 4 personen
2 55

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Groentemix en worteltjes volgens aanwijzingen op verpakking beetgaar koken. Kikkererwten laten uitlekken. Prei schoonmaken en in ringen snijden. Chicken tikka masala bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Laatste 2 min. kikkererwten en beetgare groenten toevoegen. Intussen olie verhitten en prei kort fruiten. In droge pan kokosrasp roosteren. Saus met groenten en kikkererwten over 4 diepe borden verdelen en garneren met preiringen en kokosrasp.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 560 kcal
  • eiwit 31 g
  • koolhydraten 46 g
  • vet 28 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 32-33

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.