To­nijn­steak met pit­ti­ge avo­ca­do­sa­la­de

(29)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 29

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Tonijnsteaks laten ontdooien. Zaadlijst van rode peper verwijderen en peper fijnsnijden. Dressing kloppen van gembersiroop, sinaasappelsap, 2 el olie en rode peper. Komkommer wassen, uiteinden verwijderen en rest in blokjes snijden. Avocado's schillen, pit verwijderen en in blokjes snijden. Erwtjes met beetje water in magnetron ca. 2-3 min. verwarmen en afspoelen met koud water. Groenten bij elkaar voegen, dressing erover gieten en wegzetten tot gebruik. Noedels bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Woksaus door noedels mengen. 2 el olie verhitten en tonijnmoten kort bakken. Bestrooien met zout en versgemalen peper. Noedels met saus over borden verdelen, tonijnmoot erbij leggen en salade ernaast serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 740 kcal
  • eiwit 30 g
  • koolhydraten 54 g
  • vet 45 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 32-33

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.