Mexi­caan­se fi­let­lap­jes met groen­te­rös­ti

(23)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mexicaans hoofdgerecht 4 personen
3 23

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok
  • grillpan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Van de paprika zaadlijsten verwijderen en in reepjes snijden. Maïs in zeef laten uitlekken. 2 el olijfolie in wok verhitten en knoflook 2 min. bakken. Paprika en prei toevoegen en 2 min. meebakken. Mais toevoegen en 1 min. meebakken. Groentemengsel in schaal scheppen. 2 el olie in wok verhitten en rosti volgens aanwijzingen op verpakking 10-15 min. bakken. Groenten erdoor scheppen en alles goed doorwarmen. Naar smaak zout en peper toevoegen. Intussen filetlapjes bestrooien met tacokruiden. Filetlapjes op hete grill 2 min. om en om grillen. Groenterösti over 4 borden verdelen. Filetlapjes ernaast leggen. Tacosaus erbij geven.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 445 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 36 g
  • vet 22 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 32-33

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.