Me­di­ter­ra­ne bur­ger

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 615 kcal voedingswaarden
    • 25 min. bereiden
    • 8 min. wachten
(90)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mediterraan hoofdgerecht 4 personen
3 90

Ingrediënten

Keukenspullen
  • satéstokjes
  • grillpan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen tot 220 °C en ciabatta afbakken in 6-8 min. 1 el olie verhitten in koekenpan met antiaanbaklaag en aardappelpartjes in ca. 8 min. goudgeel bakken. Tomaten in 4, aubergine in 8 en courgette in 24 dunne plakken snijden en dun bestrijken met olie. Grillplaat verhitten. Aubergine-, courgette-, en tomaatplakken respectievelijk 3, 2 en 1 min. per kant grillen. Hamburgers dun bestrijken met olie en grillen volgens aanwijzingen op verpakking. Brood in 4 stukken snijden, stukken opensnijden. Onderkant besmeren met pesto en beleggen met plak aubergine, 3 plakjes courgette, plak tomaat, hamburger, tomatenpesto, aubergine, courgetteplakjes en tomaat. Afdekken met andere helft van brood en vaststeken met prikker. Hamburgerbroodje serveren met gebakken aardappeltjes.

video

Groen­ten gril­len en roos­te­ren

Instructievideo - 00:50 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 615 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 47 g
  • vet 35 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 32-33

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.