Sa­la­de met groen­te­bal­le­tjes en cae­s­ardres­sing

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 550 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 10 min. wachten
(22)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 22

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 220 °C. Tomaten in partjes snijden en sap opvangen. Bieslook fijnknippen. In kom sla, tomaten met sap, 6 el dressing en helft bieslook mengen. Stokbrood afbakken volgens aanwijzingen op verpakking. In koekenpan olie verhitten, knoflook erboven uitpersen en hierin groenteballetjes in 4-5 min. rondom goudbruin bakken. Salade over 4 borden verdelen en groenteballetjes erover verdelen. Besprenkelen met rest dressing en garneren met rest bieslook. Serveren met stokbrood.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 550 kcal
  • eiwit 21 g
  • koolhydraten 37 g
  • vet 35 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 30-31

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.