Ge­gril­de ti­la­pia met grof zee­zout

(18)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
voorgerecht 4 personen
3 18

Ingrediënten

Keukenspullen
  • grillpan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Dille fijnsnijden. Limoen halveren. Groene schil van halve lime raspen en andere helft in dunne plakjes snijden. Saus roeren van yoghurt, dille, kappertjes en limoenschil. Zout en peper naar smaak toevoegen. Aardappelen met schil en courgettes schoonboenen en in plakken van 1/2 cm snijden. Aardappel ca. 3 min.en courgette ca. 1 min. voorkoken. Droogdeppen met keukenpapier en met olie bestrijken. 3 el olie in koekenpan verhitten en visfilets om en om gaarbakken. Vis met grof zeezout bestrooien. Intussen aardappelen ca. 4 min. krokant grillen. Halverwege courgetteplakken ernaast leggen en in 2 min. gaargrillen. Bestrooien met grof zeezout. Vis, aardappelen en courgette over 4 borden verdelen. Kappertjessaus bij vis scheppen. Limoen op vis leggen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 400 kcal
  • eiwit 34 g
  • koolhydraten 46 g
  • vet 9 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 30-31

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.