Zo­mer­se gro­ve aard­ap­pel­maal­tijd­sa­la­de

(22)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 22

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Aardappelen schillen en in gelijke repen snijden, 15 min. koken in water met wat zout. Afgieten. Intussen de puntjes van de haricots verts snijden en in 3-5 min. beetgaar koken. Afspoelen met koud water en bij aardappelreepjes voegen. Aardappelreepjes en haricots verts mengen met dressing. Appels wassen, schil laten zitten en in repen snijden. Radijs schoonmaken en in repen snijden. Augurken laten uitlekken en in repen snijden. Rode ui pellen en in repen snijden. Alles, behalve haringfilet, voorzichtig door elkaar mengen en op smaak brengen met zout en versgemalen peper. Salade serveren met 1 haringfilet met uitjes per persoon.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 485 kcal
  • eiwit 22 g
  • koolhydraten 59 g
  • vet 18 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 30-31

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.