Pas­ta in bouil­lon van zon­ge­droog­de to­ma­ten

(21)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 21

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Maak de bouillon door de tomaten en oregano 20 min. zachtjes te koken in ca. 1,5 liter water met wat zout. Na 15 min. mezzelune bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. In andere pan water aan de kook brengen. Spinazie toevoegen en na halve min. afgieten. Tomaten met schuimspaan uit bouillon halen en in reepjes snijden. Pasta, spinazie en tomaatreepjes om en om over 4 diepe borden verdelen. Per persoon klein beetje bouillon door zeef op bord gieten. Gerecht op smaak brengen met versgemalen peper. 3 knoflookbroodjes per persoon op bouillon laten drijven en overige broodjes op tafel zetten. Italiaanse salade in slabak doen en serveren bij pasta in bouillon.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 450 kcal
  • eiwit 17 g
  • koolhydraten 50 g
  • vet 20 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 30-31

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.