Room­ijs met fram­bo­zen en ro­ze­ma­rijn­si­roop

(39)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 4 personen
3 39

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Citroen uitpersen. Citroensap, limonadesiroop en rozemarijn in steelpan aan de kook brengen en zachtjes laten inkoken. Siroop zeven en op smaak brengen met poedersuiker. Frambozen door rozemarijnsiroop scheppen. Chocolade raspen. IJs op 4 borden scheppen. Frambozen met siroop erover verdelen en bestrooien met chocolade.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 225 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 35 g
  • vet 8 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 30-31

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.