To­fus­pies­jes met mang­ochut­ney en pak­soi

(7)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 7

Ingrediënten

Keukenspullen
  • satéstokjes
  • grill- of koekenpan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Mangochutney met 3 el olie goed doorroeren. Tofu droogdeppen en in de breedte halveren. Beide helften in 6 repen snijden en in lengterichting aan satéstokjes rijgen. Tofu bestrijken met chutneymengsel en ca. 10 min. laten intrekken. Grillpan verhitten en helft tofuspiesjes in 6-8 min. rondom goudbruin bakken. Tofuspiesjes uit pan halen en warmhouden. Rest tofuspiesjes goudbruin bakken. Marinade bewaren. Intussen paksoi in repen snijden. Woknoedels bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Rest olie in wok verhitten en paksoi 2-3 min. roerbakken. Mie en marinade erdoor scheppen. Mie over 4 borden verdelen en tofuspiesjes erop leggen. Bestrooien met seroendeng.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 570 kcal
  • eiwit 20 g
  • koolhydraten 50 g
  • vet 32 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 30-31

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.