Ma­kreel met to­ma­ten­sal­sa

(30)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
lunch 4 personen
4 30

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Halveer de tomaten, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Roer de balsamicoazijn door de olie en breng op smaak met (versgemalen) peper en zout. Schep de tomaten en de bosui door elkaar met de balsamicodressing. Verdeel de makreelfilet over 4 borden en schep de tomatensalsa erbij.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 430 kcal
  • eiwit 21 g
  • koolhydraten 3 g
  • vet 37 g
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.