Aard­ap­pelo­me­let met rau­we cour­get­te­sa­la­de

(13)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 13

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verhit 3 eetlepels olie in een grote koekenpan met antiaanbaklaag, bak de aardappeltjes in 8 minuten rondom goudbruin. Breng op smaak met zout en (versgemalen) peper. Schenk voorzichtig het ei bij de krieltjes, draai het vuur laag en laat het ei stollen. Als je een deksel op de pan legt, stolt het sneller. Verdeel de plakjes courgette over een plat bord en besprenkel ze met de rest van de olijfolie. Verkruimel de kaas erover. Bestrooi met de olijven, de peterselie en zout en (versgemalen) peper naar smaak. Serveer met de aardappelomelet.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 560 kcal
  • eiwit 21 g
  • koolhydraten 28 g
  • vet 41 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.