To­ma­ten­ti­an

  • bijgerecht
  • 4 personen
  • 130 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 20 min. wachten
(23)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
frans bijgerecht 4 personen
3 23

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal ca. 30 x 40 cm, ingevet

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de tomaten in plakken en de uien in ringen. Verdeel de plakken tomaat en uien afwisselend dakpansgewijs over de ingevette ovenschaal. Ris de blaadjes tijm van de takjes. Bestrooi de ovenschotel met tijm, zout en (versgemalen) peper naar smaak en druppel de olie erover. Zet de schotel in de oven en laat hem in 20 minuten gaar worden. Lekker bij gebakken vis.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 130 kcal
  • eiwit 2 g
  • koolhydraten 6 g
  • vet 11 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.