Zo­mer­fruit-va­nil­le­smoot­hie

(173)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands ontbijt 4 personen
4 173

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • staafmixer of keukenmachine

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Laat het zomerfruit in 10 min. op kamertemperatuur iets ontdooien. Houd 12 stuks fruit achter voor garnering. Pureer de vanilleyoghurt met de rest van het fruit en de kaneel 15 sec. met de staafmixer of in de keukenmachine.
  2. Laat het vervolgens 15 sec. rusten en mix het in 1 min. schuimig. Verdeel de smoothie over glazen en garneer met het achtergehouden fruit en de kaneelstengels.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 150 kcal
  • eiwit 5 g
  • koolhydraten 26 g
  • vet 3 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 28-29

Zomerfruit-vanillesmoothie

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Zo­mer­fruit-va­nil­le­smoot­hie

1
1
  • 250 g zomerfruit

Laat het zomerfruit in 10 min. op kamertemperatuur iets ontdooien. Houd 12 stuks fruit achter voor garnering.

2
2
  • 500 ml halfvolle vanilleyoghurt
  • ½ tl kaneel

Pureer de vanilleyoghurt met de rest van het fruit en de kaneel 15 sec. met de staafmixer of in de keukenmachine.

3
3

Laat het vervolgens 15 sec. rusten en mix het in 1 min. schuimig.

4
4
  • 4 kaneelstengels

Verdeel de smoothie over glazen en garneer met het achtergehouden fruit en de kaneelstengels.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.