Kriel­tjes-groen­te­sa­la­de met ham

(44)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 44

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Krieltjes in ruim kokend water met zout in 5 min. gaarkoken. Afgieten en aardappeltjes op platte schaal snel laten afkoelen. Tomaatjes halveren. In grote slaschaal azijn met olijfolie mengen. Zout en peper naar smaak toevoegen. Bieslook erboven fijnknippen. Aardappeltjes, hamreepjes en tomaat er luchtig door mengen. Rucola over 4 borden verdelen. Krieltjessalade erop scheppen en bestrooien met pijnboompitten.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 410 kcal
  • eiwit 17 g
  • koolhydraten 46 g
  • vet 18 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 28-29

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.