Bo­nen­sa­la­de

(71)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 71

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verwijder de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen. Kook de sperziebonen in een pan met ruim water en wat zout in 5 min. beetgaar. Giet af en laat goed uitlekken. Klop een dressing van het citroensap, de olie en peper en zout naar smaak. Verdeel de sperziebonen, witte bonen, tomaatjes en kaas over de sla. Schenk de dressing erover. Lekker met stokbrood.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 350 kcal
  • eiwit 19 g
  • koolhydraten 15 g
  • vet 24 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.