IJ­staart met ad­vo­caat van Evi

  • nagerecht
  • 8 stuks
  • 530 kcal voedingswaarden
    • 30 min. bereiden
    • 3 uur wachten
(104)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 8 stuks
4 104

Ingrediënten

Keukenspullen
  • springvorm (Ø 26 cm), met bakpapier bekleed

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Besmeer de biskwietjes dun met jam en bekleed hiermee de bodem van de springvorm. Klop de slagroom lobbig met de suiker en schep de advocaat erdoor. Besprenkel de lange vingers met de koffie.
  2. Schep een laag slagroom over de koekjes, leg er een laag lange vingers op en schep dan de rest van de slagroom erover. Druk ten slotte de schuimpjes of chocolade op de bovenkant van de slagroom en bestrooi de ijstaart met de chocoladerasp. Zet de ijstaart minimaal 2-3 uur in de diepvries.

Tip:

'Zet de taart in de vriezer en vlak voor de visite komt, haalt u 'm eruit.'

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 530 kcal
  • eiwit 7 g
  • koolhydraten 58 g
  • vet 29 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.