Gaz­pa­cho met wit­te kaas

(136)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
spaans hoofdgerecht 4 personen
3 136

Ingrediënten

Keukenspullen
  • staafmixer
  • grillpan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pureer met de staafmixer de komkommer, de gegrilde paprika en de helft van het tomaten-groentesap. Voeg daarna de rest van het sap toe. Verwijder de takjes en de kroontjes van de tomaatjes (houd er een paar achter met takje ter garnering) en bestrijk ze dun met olie. Verhit de grillpan en gril de tomaatjes 2-3 minuten. Roer de olijfolie door het groentemengsel en breng het op smaak met zout en (versgemalen) peper. Verdeel het groentemengsel over 4 glazen of soepborden en leg in elk glas of bord enkele tomaatjes. Strooi de kaas, de croutons en de bosui erover.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 305 kcal
  • eiwit 11 g
  • koolhydraten 25 g
  • vet 18 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.